Novosti:

5/6/2014 - Prije nekoliko dana izašla je naša nova pjesma "Da sam ja na tvome mjestu"! Autor glazbe i stihova je Davor Mirić s kojim smo već prije surađivali na nekoliko pjesama koje su zabilježile uspjeh kod publike ("Otkad te nema", "Adrijana", "Gotova je ljubav"). Pjesma je već pronašla mjesto u eteru brojnih radijskih postaja u Hrvatskoj i Sloveniji, a nadamo se da će pronaći mjesto i u srcima naših fanova i slušatelja. Pjesmu možete poslušati u nastavku.

3/3/2014 - Evo prošlo je nekoliko godina od zadnjeg ažuriranja ove stranice, ali Savski Valovi rade, snimaju i sviraju punom parom! Najnovije informacije o našim nastupima možete pronaći na našoj službenoj Facebook stranici (www.facebook.com/savskivalovi) pa ako koristite Facebook preporučujem da lajkate tu našu stranicu. Također možete pogledati neke od naših brojnih videoisječaka na YouTubeu (https://www.youtube.com/user/hbanffzg) i poslušati naše audio snimke na SoundCloudu (http://soundcloud.com/savskivalovi).

Pogledajte i poslušajte naše službene spotove i popularne pjesme.

 

29/11/2010 - 16.10. nastupili smo na 14. ZGF Krijesnica 2010. u Krapini s pjesmom "Zglavlje" (Fijuček/Meglajec-Podgajski-Rožanković) gdje je naš sastav bio pojačan s dvije mlade violinistice - Irenom Gobović i Nikom Fuketom. 20.11. Ausswinkl Muzikanti promovirali su svoj prvi album "Kontra svega" u Ravnoj Gori i pozvali nas da im gostujemo na koncertu pa smo tamo izveli nekoliko pjesama, samostalno i zajedno s ŽVA Sotelia, Majom Miklaužić i Sinišom Miklaužićem.

A za ovo blagdansko vrijeme želimo svim ljudima dobre volje pokloniti novu pjesmu za koju je tekst i glazbu osmislio Boris Sabolić, a aranžman Hrvoje Ban. Pjesma se zove "Badnja noć" i možete je poslušati u playeru na našoj stranici i skinuti na adresi: http://www.box.net/shared/5cphghuey5

23/08/2010 - Nakon uspješne koncertne promocije našeg prvog albuma "Slike mog života" održane u Dvorani Srednje škole Ban Josip Jelačić u Zaprešiću 4. lipnja, uslijedila je ljetna stanka, a sada se vraćamo svirkama, snimanjima i nastupima na festivalima. Nastupit ćemo na Krijesnici u Krapini i na VGF-u u Velikoj Gorici. Večeras sam (ja=Hrvoje) dao interview za emisiju Hrvatskog Šokačkog Radija "Vesele žice Brankove tamburice", voditelja Branka Ilakovca, frontmana Slavonia Banda. Interview možete u cijelosti poslušati na ovom linku: http://www.box.net/shared/qkcornblh5

21/05/2010 - TV Zaprešić posvetila je svoju redovnu emisiju "Gradski ekran" Savskim Valovima pa možete pogledati kako je to izgledalo.

 

A ti video isječci dodani su i u rubriku Slike.

Najavljujem i koncertnu promociju našeg novog albuma "Slike mog života" koja će se održati 4.6. u 20h u Dvorani Srednje škole Ban Josip Jelačić u Zaprešiću i gdje će uz nas nastupiti i naši dragi gosti.

20/04/2010 - Svečano objavljujem da smo naše službene stranice preselili na .com domenu i naša adresa od sad glasi www.savskivalovi.com Uz tu novost svakako je najvažnija novost činjenica da smo nakon 10 godina djelovanja i 5 godina studijskog rada objavili naš prvi album pod imenom "Slike mog života" i u izdanju izdavačke kuće Croatia Records. Na CD-u se nalazi 14 pjesama, 9 autorskih i 5 obrada. U rubrici Pjesme nalazi se player u kojem su jednominutni isječci svih pjesama, ali i cijele pjesme "Ubola se djevojka na trn" (prvi singl s našeg albuma) i "Zagorski bregi zeleni".

Više informacija o našem albumu potražite na sljedećim stranicama:

http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=622545

http://www.diskografija.com/album/slike-mog-zivota-1585.htm